Curs acreditat de Agricultura Ecologica, 21-24 aprilie

User Rating:  / 0
PoorBest 

tomate ecoPentru fermierii mici şi mijlocii, mai ales, agricultura ecologică este, de asemenea, o soluţie pentru a-si proteja pământul, aplicând tehnici agricole specifice agriculturii bio.

Perioada de conversie de la agricultura tradiţională la cea ecologică trebuie sa fie suficient de îndelungată pentru a creşte semnificativ fertilitatea solului si pentru a restabili echilibrul ecosistemului.

În urma procesului de conversie, terenul, culturile agricole, recolta şi animalele trebuie să capete calitatile specifice producţiei ecologice.

Urmarea unor cursuri de acreditatre ca Operator în ferme ecologiceajută la învăţarea despre agricultura ecologică, şi îi ajută pe agricultori să obţiină răspunsuri atât de lectori, cât şi de fermieri experientaţi

În perioada 21-24 CBManagement organizează cursuri de Operator în ferme ecologice mixte. Cei ineresaţi pot solicita detalii la telefon (0743.183.353), pe email (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) sau se pot înscrie direct pe site.

PROGNOZA METEO