Ministrul Petre Daea, la Forumul Mondial pentru Alimentație și Agricultură de la Berlin

User Rating:  / 0
PoorBest 

intalnire saptamana verde de la berlinÎn marja expoziției ”Săptămâna Verde” de la Berlin s-a desfășurat, în data de 19 ianuarie 2019, Forumul Mondial pentru Alimentație și Agricultură, ce a avut ca temă ”Agricultura devine digitală - Soluții inteligente pentru viitoarea agricultură", eveniment organizat de Ministerul Federal al Agriculturii și Alimentației din Germania, se arata intr-un comunicat de presa al MADR.

Scopul conferinței a fost acela de a identifica strategii politice comune, de a iniția și de a monitoriza un proces internațional, precum și de a promova schimbul dintre factorii politici, operatorii economici, comunitatea științifică și societatea civilă.

Ministrul Petre Daea a avut o intervenție în cadrul conferinței, subliniind importanța temei alese și faptul că trebuie să existe un efort comun pentru luarea deciziilor pentru conectivitate, pentru investiții în lanțul de valori agricole și neagricole și grija față de natură, în scopul de a moderniza fermierul de oriunde și de a-l ajuta să fie conectat la orice informație prin digitalizare.

Ministrul român al Agriculturii a afirmat că: ”Fiind conștienți de rolul nostru în dezvoltarea și modernizarea agriculturii, cu toții am interpretat într-o manieră constructivă temele care ne dau speranță și încredere pentru a oferi prosperitate cetățenilor noștri și hrană pentru înreaga omenire”.

”Progresul este realizat prin cercetare, inovare, punerea în lumină a noilor tehnologii și valorificarea acestora ne vor da speranța pentru viitor.

”Coeziunea, o valoare europeană comună”, motto-ul Președinției române a Consiliului UE și prioritățile legate de inovare și digitalizare reprezintă angajamentul nostru pentru întărirea rolului Uniunii Europene la nivel global, astfel încât soluțiile inteligente pentru agricultură să devină o realitate în întreaga lume,” a subliniat ministrul la finalul intervenției.

Vizitatori Counter

002954745
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
664
6385
7049
2893987
139825
198557
2954745

IP-ul tau: 34.238.189.171
Server Time: 2019-08-26 03:37:49