Interesul pentru certificarea ecologică în industria cărnii este în creştere

User Rating:  / 1
PoorBest 

carne ecologicaUn număr tot mai crescut de ferme de animale, abatoare şi unităţi de procesare a cărnii cer certificare ecologică, a anunţat SRAC, cel mai important organism de certificare din România.

"Se certifică tot mai mult teren, animale, iar cu ajutorul fondurilor europene, sunt proiecte pentru ferme de tăuraşi, abatoare, unităţi de procesare a cărnii. In Romania, nu este atat de multă carne ecologică în magazine, dar este clar un trend ascendent, a declarat Ana Goloborodco, Responsabil Agricultură Ecologică SRAC, citată de Industriacarnii.ro.

Potrivit acesteia, în ultimii ani numărul operatorilor certificaţi ecologic a scăzut, însă suprafeţele certificate ecologic au crescut. Acest fapt arată ca sunt tot mai puţtini fermieri mici interesaţi de certificarea ecologică doar pentru subvenţii şi din ce în ce mai mulţi sunt interesaţi să vandă produse ecologice.

Vizitatori Counter

001973927
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
8177
9606
41094
1875423
170527
190766
1973927

IP-ul tau: 54.242.115.55
Server Time: 2019-03-23 22:29:36