RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE este succesul Hidroenergiei în România!

User Rating:  / 0
PoorBest 

renexpoSuccesul tematicii de hidroenergie la RENEXPO® SOUTH-EAST EUROPE, este o adevărată dovadă că România are încă un interes puternic pentru investițiile în hidroenergie. Al VIII-lea Târg și Conferințe pe Energie + Eficiență, acordă un loc semnificativ hidroenergiei, fiind cel mai mare eveniment din România pe această temă. Târgul și conferințele internaționale RENEXPO® vor avea loc în perioada 18-20 noiembrie 2015, la Sala Palatului din București.

REECO Internațional este partenerul de încredere care aduce într-un singur loc investitorii din domeniu și oferă rețeaua de afaceri perfectă în sectorul hidroenergetic, reunind toți jucătorii cheie la eveniment.  Abordările teoretice, dezvoltarea de tehnologii și exemplele practice merg mână în mână.

Viitor energetic inovativ, ecologic, accesibil și viabil

În fiecare an, evenimentul atrage lideri de piață, experți, dezvoltatori și utilizatori uniți prin obiectivul comun de a avea un viitor energetic inovativ, ecologic, accesibil și viabil. La ediția din acest an s-au înregistrat deja ca expozanți companii precum: Global Hydro Energy (Sponsor Gold al evenimentului), WWS Wasserkraft, Voith Hydro, CINK Hydro, Spaans Babcock, Superlit și altele.

Compania austriacă Global Hydro Energy este cel mai de succes dezvoltator de proiecte la nivel internațional, cu o experiență solidă în producerea și exportul de turbine și diverse componente ale acestora. Ca firmă independentă, aceasta oferă clienților prin intermediul echipei sale de ingineri servicii flexibile și de calitate, combinate cu abilități inovative remarcabile. Activitatea acestora se bazează pe microhidrocentrale de maxim 15MW, iar capacitatea internă de producție este de aproximativ 50 de turbine/an. Compania Global Hydro Energy oferă cele mai noi și inovatoare tipuri de turbine, așa cum este și Heros 3, primul sistem hidroenergetic multi-touch, care poate fi controlat intuitiv de către operatori de centrale. Heros 3 are un panou de control individual, care poate fi adaptat la cerințele operatorului de centrale, de exemplu fiecare utilizator autorizat poate selecta individual elementele de meniu în conformitate cu cerințele sale, respectiv, salva setările sale personalizate.

Investitori, proiectanți, finanțatori și autorități se vor reuni pe 18 noiembrie 2015, la cea de-a A VIII-a Conferință Internațională - Microhidrocentrale în România, eveniment ce va avea loc în paralel cu târgul la Sala Palatului din București. Conferința prezintă cele mai noi evoluții și soluții: îmbunătățiri considerabile în producție, eficiență, fiabilitate și disponibilitate sunt factori convingători pentru modernizarea unei microhidrocentrale. În cadrul conferinței, mai mulți experți, reprezentanți din economie, politică și  cercetare,  vor oferi participanților soluții și idei de viitor. Partea de expoziție va pune la dispoziția vizitatorilor numeroase contacte și va facilita schimburi de opinii și transfer de cunoștințe.

Printre vorbitorii confirmați se numără persoane cheie din domeniu precum: Zoltan NAGY-BEGE, Membrul Comitetului de Reglementare din cadrul ANRE; Ștefan Alexandru FRANGULEA, Manager în cadrul Hidroelectrica SA; Prof. univ. dr. ing. Romeo SUSAN - RESIGA în cadrul Universității Politehnice din Timișoara, Bogdan POPA, Președinte

ARmHE/ROSHA și Jan DROST, reprezentant al companiei olandeze Spaans Babcock.

RENEXPO este susținut de instituții și parteneri importanți din domeniul hidroenergiei precum: British Hydropower Association, IRE, ZEK Magazine, The Water Network și alții.
Mai multe informații despre cel mai mare și important eveniment din domeniul energiei regenerabile în România și despre conferințele de specialitate care vor avea loc în paralel găsiți pe www.renexpo-bucharest.com.

Despre REECO:

Compania, cu sediul în Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de târguri și conferințe din Europa în domeniul energiei regenerabile și eficienței energetice. Din 1997 și până în prezent, REECO a organizat peste 1000 de expoziții și conferințe, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experți și la care au participat peste 2000 de expozanți. Portofoliul companiei cuprinde 9 târguri și 60 de conferințe organizate anual, de către aproximativ 50 de angajați în România, Germania, Austria, Polonia și Serbia.

Contact:
Anca Oprea
REECO RO EXPOZIȚII SRL
B-dul. Revoluţiei, Nr. 96, Ap. 4,
310025 Arad
Tel: +40 (0) 257-230919
Fax: +40 (0) 257-230998
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.reeco.eu

Vizitatori Counter

002070301
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
1023
10435
28044
1993972
76215
0
2070301

IP-ul tau: 3.94.129.211
Server Time: 2019-12-11 03:00:42