MINISTRUL AGRICULTURII, ACHIM IRIMESCU, VA FI ALĂTURI DE MII DE FERMIERI, LA AGRALIM, DUMINICĂ 4 SEPTEMBRIE, ÎN ULTIMA ZI A TÂRGULUI

User Rating:  / 0
PoorBest 

Achim Irimescu - prezent la agralimAchim Irimescu - prezent la Aagralim, in 4 septembrieTârgul AGRALIM, cel mai aşteptat spectacol agricol din Estul ţării, a început pe 1 septembrie la Ferma Ezăreni, iar ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, va fi din nou alături alături de mii de fermieri grație companiei ABplus Events duminică, 4 septembrie 2016, în ultima zi a Târgului.

Pe 16 iulie 2016, Achim Irimescu, deținătorul portofoliului Agriculturii în Executivul condus de premierul Dacian Cioloș. s-a întâlnit la ferma Agricola Târgu Frumos (judeţul Iaşi) cu aproximativ 1.000 de fermieri şi antreprenori din zona de Nord-Est a ţării, la „Arena Culturilor Vegetale”. Evenimentul a fost organizat de compania ABplus Events sub egida „Întâlnirii Anuale a Fermierilor din Clubul AGRALIM”, ediţia a VI-a. Unul dintre cele mai dezbătute subiecte ale acelei reuniuni ale fermierilor și antreprenorilor cu Irimescu a fost strategia Ministerului Agriculturii pentru perioada 2017-2018, mai ales măsurile și schemele de plată din Politica Agricolă Comună a Uniunii Europene, ce urmează a fi aplicate în următorii ani. De asemenea, legea vânzării terenurilor agricole și securitatea alimentară au fost analizate de participanții la conferință pe parcursul a trei ore de discuţii.

Iaşul va gazdui în perioada 1-4 septembrie Târgul pentru Fermieri AGRALIM, cea mai importantă manifestare de profil agricol din Regiunea de Nord-Est, organizată de compania ABplus Events. Evenimentul este un bun prilej pentru fermieri, producători, antreprenori, cercetători şi specialişti din judeţele din Nord-Estul ţării de a se familiariza cu cele mai noi tehnici şi utilaje din domeniul agricol. Deja tradiţionalul Târg AGRALIM, ajuns la a VIII-a ediție, se va desfăşura în câmp, pe o suprafaţă de 10 hectare de teren, în comuna ieşeană Miroslava, la Ferma Ezăreni – staţiunea didactică a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” Iaşi. AGRALIM 2016 vă aşteaptă cu demonstraţii de tehnică agricolă, standuri expoziţionale de prezentare a peste 150 de companii și branduri naţionale şi internaţionale de utilaje agricole, echipamente zootehnice, soluţii şi echipamente pentru horticultură, inputuri, furnizori de solutii complete pentru ferme, prestatori de servicii pentru agricultură şi multe alte surprize. Târgul AGRALIM propune fermierilor, pe parcursul mai multor zile, demonstraţii live ale utilajelor şi maşinilor agricole. Mai mult decât atât, în fiecare zi, vizitatorii Târgului AGRALIM vor avea posibilitatea să îşi testeze abilităţile în conducerea de tractoare de 100 CP.

Vizitatori Counter

002070456
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
1178
10435
28199
1993972
76370
0
2070456

IP-ul tau: 3.94.129.211
Server Time: 2019-12-11 03:24:21