Magiunul de prune Topoloveni present si anul acesta la ''Săptămâna Verde'' de la in cadrul standului României

User Rating:  / 0
PoorBest 

magiun de la berlinMagiunul de prune Topoloveni  și dulcețurile din gama Topoloveana vor fi expuse la standul României, la cea de-a 80-a ediție a Târgului Internațional "Săptămâna Verde" de la Berlin, fiind al șaptelea an consecutiv în care produsul 100% românesc participă la această expoziție, a anunțat, vineri, producătorul Sonimpex Topoloveni, informeaza Agerpres.

"«Săptămâna Verde» de la Berlin este primul eveniment internațional la care a participat Magiunul de prune Topoloveni, în anul 2008. În mod tradițional, în ultimii șapte ani, a fost primul târg al anului la care participam, însă anul acesta Magiunul de prune Topoloveni a fost nerăbdător să plece în lume, participând la Winter Fancy Food Show, cel mai mare târg de produse alimentare de pe coasta de vest a Americii. Suntem bucuroși, dar și nerăbdători, să ne întâlnim cu consumatorii nemți, unii vizitându-ne în fiecare an la această expoziție. Este foarte important pentru noi să păstrăm tradiția și să oferim produse de calitate, atât pieței românești, cât și pieței internaționale, germanii fiind cunoscuți ca având o cultură aparte pentru produsele bio și produsele 100% naturale. În pofida tuturor problemelor pe care le întâmpinăm pe piața internă, ne păstrăm tenacitatea pentru a impune tradiția românească în plan internațional. Vom apăra întotdeauna prestigiul României", a declarat directorul general Sonimpex Topoloveni, Bibiana Stanciulov, citata de Agerpres.

La târg, magiunul de prune Topoloveni este însoțit de dulcețurile din gama Topoloveana, toate realizate numai din fructe proaspete românești, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți și fără gluten, recunoscute și premiate pentru gust și calitate de renumite institute internaționale și jurii formate din chefi cu stele Michelin.

Vizitatori Counter

002894605
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
504
6591
504
2858444
79685
198557
2894605

IP-ul tau: 3.227.235.71
Server Time: 2019-08-18 01:51:31