Expozanții vin la GastroPan 2016 cu tehnologii variate și demonstrații practice

User Rating:  / 1
PoorBest 

expoGastroPan2016Ediția cu numărul opt a expoziției GastroPan își anunță de pe acum succesul, zeci de expozanți din mai multe țări anunțându-și deja participarea. Centrul Expo President din Târgu Mureș va deveni, în perioada 7-9 aprilie 2016, punctul de întâlnire a sute de furnizori din zeci de țări cu mii de specialiști și antreprenori din panificație, cofetărie, alimentație publică și HoReCa.

Organizatorii celei mai mare expoziții de afaceri autohtone dedicate tehnologiilor de coacere și de gătit pun la dipoziția expozanților și vizitatorilor unul din cele mai mari spații expozițioale din Transilvania. Standurile dispuse în cele trei săli ale Centrului Expo President vor prezenta atât mașini, utilaje și tehnologii inovatoare pentru afacerile de profil, cât și ingrediente accesorii, ustensile și consumabile dedicate.

Ce așteaptă vizitatorii de la expozanții GastroPan 2016?

Posibilitatea de a compara ofertele de ingrediente de la mai mulți furnizori, dar și de a experimenta aplicațiile și avantajele acestora este unul din principalele motive pentru care peste 21.000 de specialiști și antreprenori vizitează anual expoziția GastroPan. Aceștia își doresc să testeze și să compare într-un singur loc o gamă largă de tehnologii pentru afacerile lor, după care să aleagă cele mai potrivite soluții.

Vizitatorii GastroPan apreciază cel mai mult standurile la care au loc demonstrații practice. La ediția anterioară vizitatorii și-au manifestat dorința de a găsi la standuri oferte de la mai mulți furnizori de ingrediente importanți care activează pe piața autohtonă. Pe de altă parte, vizitatorii au fost foarte mulțumiți de gama largă de echipamente expusă, mai ales că au putut urmări modul de funcționare și aplicațiile acestora.

Cine vizitează și cine expune la GastroPan?

Printre vizitatorii invitați nominal la principalul eveniment profesional de profil se numără zeci de mii de specialiști, manageri și antreprenori reprezentând brutării artizanale și industriale, cofetării, patiserii, gelaterii, ciocolaterii, fabrici de paste făinoase, fursecuri sau biscuiți, restaurante, hoteluri, baruri și cafenele. Vezi Profilul Vizitatorilor!

De cealaltă parte se vor afla expozanții, printre care se numără cei mai importanți furnizori de echipamente, ingrediente, soluții și tehnologii dedicate. La standurile lor vor fi prezentate soluții și tehnologii pentru toate activităţile specifice industriei de panificaţie, cofetărie, alimentaţie publică şi HoReCa. Vezi Profilul Expozanților!

Pentru mai multe detalii și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro

Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2016, contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, mobil 0733-313.043 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Vizitatori Counter

002071708
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
2430
10435
29451
1993972
77622
0
2071708

IP-ul tau: 35.170.81.210
Server Time: 2019-12-11 06:08:21