Campanie Meat & Milk: Focus pe TEHNOLOGIE

User Rating:  / 1
PoorBest 

Una dintre provocările continue ale procesatorilor de carne şi lapte din România, dar şi una dintre cele mai mari, este aceea de a fi în permanenţă competitivi, ba, mai mult, de a fi capabili în orice moment să raspunda cerinţelor pieţei atât din punct de vedere al calităţii şi siguranţei alimentare a produselor, cât şi din punct de vedere al preţului şi al diversităţii gamei sortimentale. Alături de ei, fermierii sunt direct interesaţi de competitivitate, mai ales din cauza importurilor de carne şi lapte-materie prima.

Pentru a răspunde cu succes la aceste provocări, sunt necesare mai multe condiţii. Dar, una dintre cele mai importante este aceea a menţinerii unui nivel tehnologic la cel mai înalt nivel. Investind în tehnologie investeşti în profit, iar asta o ştiu toti jucătorii din lanţul economic.

Cu scopul de a veni în sprijinul acestora, Agenţia infoGROUP, organizatoare a Expo-Conferinţei Internaţionale Meat & Milk 2016, care se va desfăşura în zilele de 12, 13 mai la Hotel Alpin din Poiana Brasov, demareaza campania "Focus pe TEHNOLOGIE", campanie care va dura până la finalul anului 2016 şi care va avea doua momente de vârf: Expo-Conferinţa Meat & Milk şi târgul Indagra.

Campania se adresează:

- Furnizorilor de tehnologii destinate fermelor de de carne şi lapte (utilaje şi echipamente, nutriţie, mediu, sănătate animala etc.);

- Furnizorilor de tehnologii destinate procesatorilor (procesare, ambalare, siguranţa alimentară, mediu, soluţii IT etc.).

- Procesatorilor (prezentarea unui model de afacere de succes, inclusiv din punct de vedere tehnologic şi produse Premium din carne si lapte.)

Toţi aceştia sunt invitaţi să rezerve spaţii de prezentare ale produselor şi serviciilor din portofoliu în Workshop-urile Ferma, Carne-Procesatori şi Lapte-Procesatori, care se vor desfăşura în cadrul Expo-Conferinţei Meat & Milk, în ziua de 12 mai, între orele 11:00-14:00. Concomitent, firmele interesate pot rezerva spaţii de expunere în cadrul Sectiunii B2B-Expo.

Suplimentar, companiile care vor susţine prezentări vor avea oportunitatea de a-si publica oferta în ediţiile on-line ale revistelor Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte. Totodată, firmele pot beneficia de mediatizarea ofertei lor in editiile speciale care vor fi tiparite pentru a fi distribuite gratuit, la târgul Indagra.

Nu uitati! Tehnologiile dumneavoastra trebuie sa fie mereu în vizorul beneficiarilor. Profitati de oportunitatile oferite de Expo-Conferinta Internationala Meat & Milk 2016 si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte!

Meat & Milk: DISCUTII DIRECTE, REZULTATE CONCRETE!

Detalii si inscrieri pe www.meat-milk.ro si la telefon: 021.223.25.21

Vizitatori Counter

002894495
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
394
6591
394
2858444
79575
198557
2894495

IP-ul tau: 3.227.235.71
Server Time: 2019-08-18 01:34:48