AGRALIM - Târgul pentru Fermieri şi ZEFA - Expoziţia de Zootehnie între 1 şi 4 septembrie, la Iaşi

User Rating:  / 1
PoorBest 

300x250Cel mai important spectacol de tehnică agricolă şi demonstraţii din regiunea de Nord-Est a ţării revine în acest an între 1 şi 4 septembrie la Ferma Didactică din comuna ieşeană Ezăreni. Compania ABplus Events organizează Târgul pentru Fermieri AGRALIM, la fel ca anul trecut, într-un amplu parteneriat cu Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară "Ion Ionescu de la Brad" din Iaşi. Partener de eveniment AGRALIM este AgroConcept, reprezentantul şi partenerul în România al producătorului de utilaje New Holland Agriculture.

La ediţia AGRALIM din acest an se va organiza concomitent şi ZEFA – Expoziţia Internaţională de Animale de Rasă şi Echipamente pentru Zootehnie, prilej pentru vizitatori de a se pune la curent cu ultimele ştendințe privind tehnologiile de creştere şi hrănire a animalelor. Prin organizarea simultană a celor doua evenimente  – Târgul pentru Fermieri AGRALIM şi Expoziţia Internaţională de Zootehnie ZEFA – ABplus Events va dezvolta la Ezăreni cea mai complexă platformă de comunicare şi informare pentru fermierii şi specialiştii din domeniul agricol.

Companii mari şi-au anunţat deja prezenţa şi ofertele pentru ediţia de anul acesta: AgroConcept, IPSO Agricultură, Agri Alianţa Agritehnica, General Leasing, Apan Agriculture Equipments, NHR, Mecanica Ceahlău, Serv Class, Maschio Gaspardo, Green Expert, Farm Tech, Tadis Agro, Bergerat Monnoyeur, IRUM, Agrisorg, Arterius Business, Evak, Javier Camara, Romvac, Agroland, Biotrend Plus, Cronos Consulting, Groupama Asigurări, Riela, Sere Transilvania, BRD, Credit Agricole, Grundfos Pompe România, Jarex Filter Technik, Cantar Prod, Hanna Instruments, Media Rom Grup, Novus şi Star Lubricants.

Ca şi la ediţia de anul trecut, AGRALIM se va transforma pentru câteva zile pentru miile de vizitatori într-un un oraş agricol cu amenajări pe o platformă expoziţională de 100.000 de metri pătraţi, creată special pentru a găzdui sutele de companii participante, atât autohtone, cât şi din străinătate. Zeci de hale mobile expoziţionale, şase zone de demonstraţii live ale utilajelor agricole, peste 800 de locuri de parcare sunt doar câteva cifre care caracterizează evenimentul de anul trecut. şi în acest an, miile de vizitatori ai târgului AGRALIM, devenit deja tradiţie pentru regiunea de Nord-Est a României, vor avea acces la un amplu program de demonstraţii agricole privind lucrările solului, un adevărat spectacol de tehnică agrară, demonstraţii cu maşini de erbicidare, cu utilaje agricole de mici şi mari dimensiuni, respectiv de drive test în poligon cu tractoare de până la 100 de cai putere.

Forumul agricol, Salonul de horticultură şi Expoziţia zootehnică sunt alte puncte importante din programul de eveniment de pe 1-4 septembrie.  ZEFA, organizat concomitent cu târgul AGRALIM în acest an, a reunit în 2015 peste 100 de companii participante din România, Germania, Spania şi Ungaria, expoziția fiind vizitată de mai mult de 12.000 de persoane.

„Evenimentele de acest fel au un impact pozitiv pentru cei implicaţi activ în domeniul agricol şi nu numai. Târgul AGRALIM 2015 a fost o reuşită prin prisma organizării şi locaţiei aerisite”, afirmă antreprenorul Vasile Lungu, Expozant Domeniile şi administrator al societăţii Astra Trifeşti, ce administrează şi exploatează o suprafaţă de peste 3.000 de hectare de teren agricol. „AGRALIM Iaşi – un adevărat târg al fermierilor din Moldova, locul unde poţi interacţiona cu majoritatea celor implicaţi în fenomenul Agribusiness. Tot aici s-au putut vedea noutăţile de tehnică agricolă, soluţii tehnologice inovatoare şi soluţii de finanţare aplicate pentru fiecare tip de fermier. Un moment reuşit care face ca Moldova să fie prezentă pe harta agricolă a României”, spune, la rândul său, Dan Hurduc, administratorul Evel-H Company, fermier cu lucrează peste 1.000 de hectare de teren arabil.

Vizitatori Counter

002071639
azi
ieri
aceasta Saptamana
Saptamana trecuta
Luna aceasta
Luna trecuta
toate zile
2361
10435
29382
1993972
77553
0
2071639

IP-ul tau: 35.170.81.210
Server Time: 2019-12-11 06:03:09